Nefiks
Četrtek, 16 Julij 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

  • Domov

[prejeli smo] Meet and Code je nazaj in preklaplja na virtualno! Prijavite se zdaj!

Za vas imamo nekaj zanimivih novic! Pobuda Meet and Code je še večja in boljša. Letos bo vključevala nekaj vznemirljivih novosti, predvsem bo potekala na drugače način – virtualno.  Prijavite svojo idejo za spletni dogodek kodiranja med 1. junijem in 10. septembrom in opolnomočite generacijo s pomočjo pobude Meet and Code  in zahvaljujoč SAP!

Beri dalje

Naredi lastni karierni načrt

Če nisi čisto prepričan/a, kam vodi tvoja bodoča karierna pot, je najbolje, da si jo začrtaš kar sam! Čisto enostavno je, zgolj sledi naslednjim korakom in izdelaj lastni karierni načrt.

Beri dalje

Napake pri pisanju spremnega pisma ✍🏼

Če želiš narediti bolj osebni vtis na kadrovika ob prijavi na delovno mesto, potem moraš k življenjepisu nujno priložiti tudi spremno pismo. Spremno pismo je nekakšen uvod v prijavo, namenjen pa je predvsem  spodbuditvi bralca k nadaljnjemu branju življenjepisa. Raziskave s področja psihologije dela kažejo, da imajo kandidati s priloženim spremnim pismom večje možnosti za razgovor in zaposlitev kot tisti, ki spremnega pisma ob prijavi ne vključijo.

Beri dalje

Za nami je prvi participativni proračun v MC Vič

Participativni proračun – kaj sploh je to? V Mladinskem centru Vič se močno zavedamo potenciala, ki ga imajo naši mladi. Ta potencial se kaže na več načinov; seveda pa sta zagotovo najbolj očitni vestnost in odgovornost. Ker se zavedamo, da imajo mladi mnoge dobre ideje, smo mnenja, da jih lahko uresničimo skupaj. Zato smo se odločili, da izpeljemo projekt z naslovom Izboljšaj MC Vič!

Beri dalje

Slam poezija

Poezija? Nastopanje? Osebna izpoved? Ali družbena kritika? Rima? Freestyle besedilo?

Beri dalje