fbpx Nefiks
Sobota, 8 Avgust 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

  • Domov

Naredi lastni karierni načrt

Če nisi čisto prepričan/a, kam vodi tvoja bodoča karierna pot, je najbolje, da si jo začrtaš kar sam! Čisto enostavno je, zgolj sledi naslednjim korakom in izdelaj lastni karierni načrt.

Beri dalje

Napake pri pisanju spremnega pisma ✍🏼

Če želiš narediti bolj osebni vtis na kadrovika ob prijavi na delovno mesto, potem moraš k življenjepisu nujno priložiti tudi spremno pismo. Spremno pismo je nekakšen uvod v prijavo, namenjen pa je predvsem  spodbuditvi bralca k nadaljnjemu branju življenjepisa. Raziskave s področja psihologije dela kažejo, da imajo kandidati s priloženim spremnim pismom večje možnosti za razgovor in zaposlitev kot tisti, ki spremnega pisma ob prijavi ne vključijo.

Beri dalje

Za nami je prvi participativni proračun v MC Vič

Participativni proračun – kaj sploh je to? V Mladinskem centru Vič se močno zavedamo potenciala, ki ga imajo naši mladi. Ta potencial se kaže na več načinov; seveda pa sta zagotovo najbolj očitni vestnost in odgovornost. Ker se zavedamo, da imajo mladi mnoge dobre ideje, smo mnenja, da jih lahko uresničimo skupaj. Zato smo se odločili, da izpeljemo projekt z naslovom Izboljšaj MC Vič!

Beri dalje

Slam poezija

Poezija? Nastopanje? Osebna izpoved? Ali družbena kritika? Rima? Freestyle besedilo?

Beri dalje

Prvi nastop na televiziji za Mladinski center Vič

Mladinski center Vič je po dobrem letu delovanja postal še »TV zvezda«, ko je dobil priložnost predstaviti se tudi na TV zaslonih.

Jakob Osredkar, prostovoljec, ter Brina Smovnik, mladinska delavka, sta petkovo jutro 12. junija preživela v studiu Ljubljana TV, kjer sta z voditeljem spregovorila o nastanku in aktivnostih Mladinskega centra Vič.

Beri dalje