fbpx
Pridruži se nam kot Nefiks tutor!

| Tutorstvo

Če se strinjaš z delodajalci, da so tudi neformalno pridobljene veščine pomembne, te vabimo, da se udeležiš usposabljanja na za Nefiks tutorje. Brezplačno in na enem mestu boš zbral svoje potrjene kompetence in hitreje prišel do zaposlitve. Usposabljanje bo potekalo v ponedeljek, 19. 3. ob 17.30 v prostorih Zavoda Nefiks (Ob dolenjski železnici 12).

Nefiks tutorji so mladi, ki poznajo in uporabljajo Nefiks ter želijo, da se to orodje za beleženje neformalno pridobljenega znanja čim bolj razširi med mladimi. Tako po svojih šolah, fakultetah in organizacijah pomagajo mladim spoznavati Nefiks ter beležiti vanj vso neformalno znanje.

TUTORJI slikica vecjaNa usposabljanju v živo boš spoznal_a:
- aplikacijo e-Nefiks,
- kako lahko beležiš neformalno pridobljeno znanje s pomočjo e-Nefiksa,
- zakaj je pomembno, da tudi takšno znanje zabeležimo,
- kako lahko e-Nefiks uporabljajo tudi organizacije (pošiljanje potrdil, obvestil, potrjevanje usposabljanj, in še mnogo več).

Povezavo do prijave na usposabljanje v živo najdeš TUKAJ.

gumb

Če se tega usposabljanja ne moreš udeležiti, pa se lahko prijaviš na spletno usposabljanje, kjer lahko na daljavo spoznaš uporabo aplikacije.
Povezava do prijave na spletno usposabljanje se nahaja TUKAJ.

gumb

Po opravljenem izobraževanju boš dodan_a v mailing listo in FB skupino, kjer boš lahko izvedel več o naših aktualnih zadevah, ki se tičejo zaposlovanja mladih, sodelovanja na projektih in drugih dogodkih, ki jih organiziramo oziroma se jih udeležimo :).

mladiinkompetentni

Pridi, bo poučno in zabavno ;)

Tukaj lahko prebereš še Simonovo zgodbo. Simon Črnilec je Nefiks tutor, ki vsa predavanja in usposabljanja, ki jih opravi vpiše v e-Nefiks. Tako si zagotovi, da ima vse stvari potrjene in zbrane na enem mestu.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00