fbpx Nefiks
Sobota, 5 December 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

  • Domov

Upravljalec družbenih omrežij

Nova hitro rastoča tehnologija ustvarja nove poklice, ki jih pred desetletjem sploh nismo poznali. Poleg hitro dostopnih informacij, pošiljanja sporočil in slik ter brskanja po družbenem omrežju nam današnji digitalni svet ponuja tudi nove oblike dela. Eden izmed teh poklicev je upravljalec družbenih omrežij ali social media manager. Ampak, kaj točno sploh počne manager družbenih omrežij?

Beri dalje

Prednosti, ki jih prinaša delo v nevladnih organizacijah

Izkušnja z delom v nevladnih organizacijah je drugačna od ostalih izkušenj. Za razliko od klasičnih del, v nevladni organizaciji delate na nečem, v kar globoko verjamete. V nadaljevanju smo strnili le nekaj drugih prednosti, ki jih prinaša delo v nevladnih organizacijah.

Beri dalje

Od risbe do figure

V Mladinskem centru Vič si prizadevamo, da mladi razmišljajo o svoji prihodnosti, preden zaključijo svojo študijsko pot, ter da kompetence, ki jim bodo pomagale pridobiti službo, oblikujejo, razvijajo in nadgrajujejo tako v času študija, kot tudi med iskanjem zaposlitve.

Beri dalje

Tako to je, v svetu najmodernejše tehnologije - Zoom in izobraževanje

Pri Nefiksu smo bili navajeni redno in po potrebi komunicirat z našimi prostovoljci, študenti in zaposlenimi. Med prehodom na spletno organiziranje v letošnjem letu pa smo opazili, da je potreba bo pogovoru in izmenjavi mnenj še nekoliko večja. Redni sestanki ekipe in občasni klici 1-na-1 pa so le delno pokrili potrebo po osebnih odnosih med nami. Zato smo prosili mlade, da sami zapišejo kako oni doživljajo svoj vsakdan. V nadaljevanju vam predstavljamo zapis naše študentke Lize, ki se je morala, tako kot vsi ostali, hitro prilagoditi novim razmeram. Le kje se je zalomilo?

Beri dalje

Zaposlovanje v nevladnih organizacijah

V Sloveniji deluje več kot 27 tisoč nevladnih organizacij (NVO), ki so dejavne praktično na vseh področjih življenja – od sociale, kulture, športa, zagovorništva, ekologije in zdravja do civilne zaščite ter drugih področij današnje družbe. Načini, kako se lahko posamezniki vključijo v delovanje posameznih NVO, pa so predstavljeni v nadaljevanju.

Beri dalje