Nefiks
Sreda, 28 September 2016
  • Domov

Obiščite Karierni sejem MojeDelo.com in povečajte vaše zaposlitvene možnosti

Z naglico se približuje že 14. Karierni sejem MojeDelo.com. Izkoristite karierni dan in obiščite Cankarjev dom, 5. oktobra 2016, kjer boste lahko odkrili številne vsebine na temo iskanja zaposlitve in priprave zaposlitvenih dokumentov, da boste uspešni pri iskanju novega (prvega) delovnega mesta.

NEFIKS bo tudi TAM! z ZAPOSLITVENIMI REŠITVAMI!

Beri dalje

Prijavi se k sodelovanju in išči zaposlitev v družbi!

Na Zavodu Nefiks v oktobru po vsej Sloveniji v okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve organiziramo novost, t.i. "Nefiks petke"! Obljubljamo vam zanimive izzive, obenem pa iščemo resne kandidate, ki razumejo, da je iskanje zaposlitve proces, v katerega je potrebno vložiti energijo.

Mladi dobite dolgoročno obravnavo in strokovna usposabljanja za razvoj kompetenc. Najmanj tri mesece delujete v Nefiksovih petkah (5 članov) in eno leto neobvezno v skupinah Moje kompetence (do 20 članov). Vsaka petka v sodelovanju z delodajalcem izbere aktivistični oz. humanitarni ali projekt varovanja zdravja. S pomočjo e-Nefiksa ustvarite nadgrajujoč kompetenčni profil, viden delodajalcem.

Beri dalje

Zaposlitveni Izziv zate!

Na Zavodu Nefiks organiziramo zaposlitveni izziv za osebo, ki je več kot 2 leti prijavljena na Zavodu za zaposlovanje in je mlajša od 29 let. Več info. spodaj - vse zainteresirane prosimo, da se do najkasneje 28.09.2016 prijavijo TUKAJ.

Beri dalje

Postani izvajalec kariernih klubov in razvij tudi svojo kariero

Na Zavodu Nefiks že šesto sezono uspešno izvajamo karierne klube (več informacij o klubih TUKAJ). Zaradi povečanega števila aktivnosti iščemo še več izvajalcev po vsej Sloveniji, ki jih zanima vodenje srednješolcev do uspešne karierne odločitve. Naloga je odgovorna, zato te bomo zanjo ustrezno usposobili, ob enem pa vključili v tim izvajalcev, s katerim boste aktivnosti izvajali skupaj.Tvoje prostovoljno delo bo "poplačano" z novim znanjem ali nadgradnjo tega, kar že znaš, saj boš lahko vse preizkusil/a v praksi.

Beri dalje

PR petka - nov projekt in nove zaposlitvene priložnosti!

Če te zanima delo na področju odnosov z javnostmi, te vabimo v skupino mladih ljudi, ki bodo tri mesece pod strokovnim vodstvom usposobljene strokovnjakinje na področju, izvajali projekt promocije in javnega predstavljanja, vmes pa se bodo povezovali s potencialimi delodajalci. Vabimo vas torej v Nefiksovo "PR petko", nadgradnjo Zaposlitvenih klubov, v katerih je do zaposlitve prišlo preko 140 mladih! Prijave in več informacij TUKAJ!

Beri dalje