Nefiks
Sobota, 28 Marec 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

  • Domov

Spoznaj samega sebe in svojo OSEBNOST

Tvoja osebnost je povsem unikatna, in tako je tudi prav. Pri tem pa se moraš zavedati, da ti nekatere osebne lastnosti lahko predstavljajo prednost, druge pa te morda pri nekaterih stvareh celo ovirajo. Pametno je vedeti, katere od obeh so značilne zate.

Beri dalje

Materinstvo kot obdobje pridobivanja novih kompetenc

Mlade ženske, zlasti matere, so na trgu dela specifična, še posebej ranljiva skupina. Ne potrebujemo poglobljenih statistik, da nam to dejstvo hitro postane jasno – skoraj vsak izmed nas pozna vsaj eno mlado (ali potencialno) mater, ki ima težave pri vstopu na trg dela oziroma pri ohranjaju statusa zaposlene osebe.
In vendar je to ciljna skupina, ki je za naš narod ključna.

Beri dalje

Angleški jezikovni klub se srečuje na spletu

Vabljen v e-Angleški jezikovni klub, ki je namenjen mladim, ki bi radi izboljšali znanje angleškega jezika s pomočjo rojene govorke.

Ker bo z nami Daniella, rojena govorka iz Amerike, je lahko udeležba na jezikovnem klubu odlična priložnost za vse, ki vas v tem letu čaka matura, študirate angleščino ali pa jo zgolj uporabljate v vsakdanjem življenju.

Beri dalje

[prejeli smo] Študentsko delo v obdobju preprečevanja širjenja koronavirusa

Trenutna situacija zelo močno vpliva na ponudbo študentskih del, ki jih je precej manj. Številna podjetja so namreč zaprla svoja vrata, zato tudi dodatne delovne pomoči ne potrebujejo več.
Dela, ki jih podjetja v teh dneh objavljajo in zanje iščejo študente, so v večini povezana s trgovino (npr. pakiranje hrane, dostava, skrb za razkuževanje strank pred trgovskimi centri ipd.,), opažamo, da so se urne postavke zvišale, saj podjetja nujno rabijo pomoč takoj in so zato tudi pripravljena plačati več.

Beri dalje